Om bloggen och dess syfte

När det handlar om denna sida, så handlar det precis om vad jag tycker och tänker om livet och dess många prövningar. Detta har jag i text försökt att förmedla på så många olika plan som möjligt. Vid ett besök här kommer du att få läsa om allt som innefattar olika livsstilar och hur dessa påverkar det liv vi väljer att leva. Det kan exempelvis handla om hur ens hem avspeglar den livsstil man lever efter. Bloggen innefattar även hur exempelvis konsten kan vara ett sätt att skapa en livsstil man trivs och lever efter.

Här handlar det inte bara att tänka för dagen, utan det är en noggrann planering som gäller. Redan i början av ditt liv ska du sätta grunderna för den framtid som du förr eller senare når i livet och då är det alltid bra med inspiration till detta. Det är precis det som denna sida ska göra genom att förmedla hur du kan skapa din egen framtid genom att exempelvis vara konstnär på något sätt.

good lifeHär kommer du att läsa om att den konstnär som bor i oss alla men som kan yttra sig på olika sätt för olika människor. Här kan detta vara genom skapandet av olika föremål och tavlor, eller så kan det helt enkelt vara genom att skapa ett bra liv för dig själv och din familj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *